Festivitatea de premiere a Campionatului Național de Navomodele Machete Statice:

Festivitatea de premiere a Campionatului Național de Navomodele Machete Statice a avut loc astăzi, 6 iunie 2024, începând cu ora 10:00. Ca în fiecare an, Muzeul Național al Marinei Române a găzduit prestigioasa competiție organizată de Federația Română de Modelism și Clubul Sportiv „Farul” Constanța, care s-a bucurat și anul acesta de prezența unui număr mare de sportivi, din toate regiunile țării.

Premierea a fost oficiată, din partea FRMd de dna secretar general al federației, Dumitru Ioana, domnul Ilie Floroiu, reprezentant al CS Farul Constanța și domnul comandor dr. Marius-Laurențiu Rohart, din partea gazdelor. EI au premiat pe merituoșii sportivi, din rândul cărora se vor selecționa reprezentanții țării noastre la competițiile internaționale.

Pe lângă multele momente emoționante inerente unei astfel de competiții, participanții și-au luat la revedere de la doamna Dumitru Ioana, care s-a retras din funcția de secretar general al FRMd, urmând ca de acum înainte să participe ca antrenor.

Felicităm pe toți participanții și îi așteptăm cu drag și anul viitor!